Cauta piese dezmembrate
1. CUM CREEZ UN CONT
  Pentru a crea un cont trebuie sa dai click pe butonul ''Cont nou'', din dreapta sus.Iti va aparea o pagina in care gasesti formularul ''Creare cont nou'', pe care trebuie sa-l completezi cu datele tale personale. Pentru finalizare apesi butonul ''Creeaza cont''.
 
2. CUM ADAUG UN ANUNT
   Pentru adaugarea unui anunt ai nevoie de un cont de utilizator, pe care il obtii conform instructiunilor de la punctul 1. Dupa autentificare in contul tau, vei apasa butonul ''Adauga anunt'' si vei completa datele anuntului. Campurile cu steluta sunt obligatorii, restul sunt optionale.
   Poti sa alegi sa publici un anunt tip Dezmembrari Auto, care este un anunt generalist, cu o anumita masina pe care o dezmembrezi, sau poti sa publici un anunt tip Piese din Dezmembrari, unde fiecare anunt este individual, descrie o anumita piesa.
   Poti adauga imagini anunturilor tale. Imaginile trebuie sa fie reale, sunt interzise: sigle, imagini cu parcuri dezmembrari sau poze care nu ilustreaza masina dezmembrata ( pentru anunturile tip Dezmembrari Auto) sau piesa respectiva ( pentru anunturile tip Piese din Dezmembrari).
   Dupa adaugare anuntului, acesta va aparea in contul tau in sectiunea Anunturi inactive.
 
3. CUM ACTIVEZ UN ANUNT
   Dupa adaugarea anuntului in contul tau, poti sa-l activezi, pentru ca acesta sa apara pe site, sa fie vazut de toti utilizatorii site-ului . Activarea unui anunt costa 10 RON sau 1 CREDIT. Platesti accesand butonul ''Optiuni anunt''.
 
4. CUM PROMOVEZ UN ANUNT
   Un anunt poate fi promovat, adica sa fie vazut in primele afisari ale site-ului, pentru a obtine cat mai multe vizionari . Promovarea unui anunt activ costa 30 RON sau 3 CREDITE. Platesti accesand butonul ''Optiuni anunt''.
 
5. MODALITATI PLATA ACTIVARE / PROMOVARE ANUNT
   Aveti 2 optiuni din care puteti alege:
          Optiune 1:Pentru un anunt puteti plati activarea sau/si promovarea acestuia direct de pe cardul dumneavoastra, accesand butonul "Optiuni anunt'' . Veti fi redirectionat catre pagina operatorului de plati, plata este securizata.
                                Exemplu:
                                Aveti un anunt inactiv, doriti activarea lui.
                                Anunturi inactive - Alegeti anuntul - Optiuni anunt - Activeaza -10lei - euPlatesc.ro - Anunt activ
         Optiune 2: Puteti achizitiona credite in contul dumneavoastra accesand butonul ''Cumpara credite'', unde gasiti mai multe variante.
                                Exemplu:
                                Cumparati CREDIT 5
                                Contul dumneavoastra va fi incarcat cu 5 credite, pe care le puteti folosi cum doriti:
                                               -  puteti activa 5 anunturi inactive sau
                                               - puteti activa 2 anunturi inactive si promova 1 anunt activ sau
                                               - puteti activa 1 anunt inactiv, promovati 1 anunt activ si 1 Credit ramane in cont pentru utilizare viitoar​e.
 
6. VALABILITATE ANUNT
   Anuntul activ este valabil 30 de zile, adica timp de 30 zile calendaristice, din momentul activarii, va fi vizibil pe site, pentru toti utilizatorii, in categoria in care a fost introdus.Dupa expirarea termenului de valabilitate, il gasiti in Anunturi inactive, de unde il puteti activa din nou sau il puteti sterge.
   Anuntul Promovat estevalabil 10 zile, adica timp de 10 zile calendaristice, din momentul promovarii, va fi vizibil pe site in prima pagina, in primele afisari, indiferent de categoria in care a fost introdus initial.
Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare. Sunt de acord.