Cauta piese dezmembrate

SITE DEDICAT ANUNTURILOR REFERITOARE LA PIESE AUTO HYUNDAI

Termeni si conditii de utilizare a serviciilor

1. Acceptarea Termenilor si Conditiilor

    Termenii si conditiile au rolul de a defini regulile de utilizare ale website-ului dezmembrari-hyundai.ro de catre persoanele fizice si/sau juridice.
    Utilizarea website-ului dezmembrari-hyundai.ro, implicand aici accesarea acestuia, inscrierea unui cont pe website si/sau  utilizarea serviciilor oferite de website , presupune citirea in amanunt si acceptarea in totalitate si neconditionata a acestor Termenilor si Conditii.

   Termenul:  dezmembrari-hyundai.ro reprezinta SC Blue Global Solutions SRL, CUI 41309136, titularul tuturor drepturilor de proprietate in legatura cu website-ul dezmembrari.hyundai.ro.

   Dezmembrari-hyundai.ro precum si logo-ul acestui site, sunt marci inregistrate ! utilizarea acestor marci, a unui domeniu sau denumire asemanatoare, sau care poate crea confuzie, in forma directa sau "ascunsa" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare) este interzisa si se pedepseste conform legii !

   Pagina web dezmembrari-hyundai.ro - include orice sectiune a site-ului dezmembrari-hyundai.ro. Pagina web  dezmembrari-hyundai.ro nu poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri/pagini de internet.

 

2. Termeni utilizati

   Site - pagina web dezmembrari-hyundai.ro , cu toate aplicațiile și secțiunile acesteia.

   Utilizator - orice persoana fizica si/sau persoana juridica, in varsta de cel putin 18 ani, care acceseaza pagina dezmembrari-hyundai.ro; Pagina dezmembrari-hyundai.ro isi rezerva dreptul de a bloca utilizatorii care incalca termenii si a conditiile impuse de site sau isi rezerva dreptul de a sterge informatiile abuzive sau ilegale publicate de acestia.

   Vânzător - Utilizatorul site-lui dezmembrari-hyundai.ro care oferă spre vânzare  unul sau mai multe produse și/sau, dupa caz, servicii

   Cumpărător - Utilizatorul site-ului dezmembrari-hyundai.ro care cumpără unul sau mai multe produse și/sau servicii afișate pe dezmembrari-hyundai.ro.
   Anunt - oferta publicata de un utilizator prin intermediul paginii dezmembrari-hyundai.ro; Valabilitatea unui anunt este de 30 zile cu posibilitatea de prelungire la sfarsitul acestui termen. Pagina dezmembrari-hyundai.ro nu impune un numar minim/maxim de anunturi care pot fi postate.

3. Termeni de postare a anunturilor

    Postarea unui anunt se face completand formularul "Adauga Anunt" disponibil pe Pagina dezmembrari-hyundai.ro. Dupa completarea formularului, pentru a posta anuntul, trebuie sa fii de acord cu termenii si conditiile de utilizare a site-ului.Procedura postarii unui anunt este detaliata la sectiunea intitulata "Ajutor" de pe pagina dezmembrari-hyundai.ro.

   Este permisa doar postarea anunturilor referitoare la piese auto HYUNDAI.

    Nu se permite postarea de materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica. De asemenea este interzisa publicarea textelor, imaginilor sau afirmatiilor explicit sexuale.
    Un anunt trebuie sa contina o descriere detaliata si un pret real. Utilizatorul isi asuma obligatia de a publica date care corespund cu starea reala a piesei sau autovehiculul de vanzare, admitand ca este autorul sau ca are permisiunea autorului de a publica anuntul respectiv.
    Nu se accepta postarea unui anunt ce contine orice fel de reclama, descrierea unei firme, a unui parc, prestari de servicii( magazin vinde..., firma vinde...) precum si date de contact (numere de telefon, adrese de e-mail, nume de persoane sau denumiri de societati comerciale, adrese web).
    Nu se permite postarea de imagini cu diverse texte adaugate pe ele, precum numere de telefon, reclame, logo-uri, site-uri web etc. Se accepta doar data fotografiei imprimata de unele aparate digitale.
    Nu este posibila multiplicarea unui anunt deja existent. Nu se pot adauga doua anunturi cu aceeasi descriere. Mai mult, publicarea aceluiasi anunt de pe conturi diferite atrage stergerea multiplicarilor anuntului respectiv.
    Nu este permisa postarea de anunturi care nu fac referire la piesa vanduta sau masina dezmembrata. De exemplu, anunturi generice gen: "vand/cumpar autoturisme avariate", "vand cauciucuri toate tipurile", "aduc orice piesa pe comanda" si altele asemenea.

Toate anunturile publicate pe pagina dezmembrari-hyundai.ro vor fi verficate de catre operatorii dezmembrari-hyundai.ro. Anunturile care nu respecta termenii si conditiile impuse de pagina dezmembrari-hyundai.ro vor fi modificate sau sterse de catre operatorii paginii. In cazul in care vi se pare ca acesti termeni si conditii sunt exagerate, aveti tot dreptul sa nu postati anunturi pe pagina dezmembrari-hyundai.ro.

4. Termeni de postare a parcurilor de dezmembrari

    Orice parc de dezmembrari autorizat se poate inregistra pe pagina dezmembrari-hyundai.ro prin completarea formularului de inregistrare "Parc de dezmembrari" din contul de utilizator. Parcul este verificat si aprobat de catre operatorii dezmembrari-hyundai.ro.
    Nu este permisa publicarea de informatii fictive sau date de contact false ale parcului. Este strict interzisa publicarea de imagini ireale (este obligatoriu ca pozele sa fie reale ca sa se poata vedea ca intr-adevar exista acel parc). De asemenea este necesara postarea unor imagini cu actele (Certificat inregistrare/Autorizatie mediu/Autorizatie Politie/Autorizatie RAR) care sa ateste ca parcul este autorizat.
    In descrierea parcului este interzisa postarea de orice fel de reclama, prestari de servicii, precum si mentionarea de date de contact (numere de telefon, adrese de e-mail, nume de persoane sau adrese web).
    Adaugarea unui parc de dezmembrari este o actiune individuala. Acelasi parc de dezmembrari poate fi adaugat la un singur cont de utilizator al paginii dezmembrari-hyundai.ro si nu pe mai multe conturi.

5. Promovarea Anunturilor

    Orice anunt postat pe pagina dezmembrari-hyundai.ro poate fi evidentiat.Evidentierea consta in aparitia anunturilor pe prima pagina a site-ului, plus afisarea anunturilor pe primele pozitii in rezultatele cautarilor dezmembrari-hyundai.ro.
    Anunturile cu "Dezmembrari Auto" se pot evidentia individual, dar si in grup(se selecteaza anunturile din pagina special creata pentru evidentiere si cu un singur click se pot evidentia maxim 100 anunturi o data);
    In momentul in care un anunt se evidentiaza valabilitatea acestuia se prelungeste automat cu 30 de zile.

6. Obtinere evidentieri

    Pentru alimentarea contului de utilizator cu evidentieri se pot folosi 2 metode de plata:
        Plata cu Credite;
        Plata cu Cardul;
    Returnarea contravalorii evidentierilor achizitionate se poate solicita prin transmiterea, in maxim 24 de ore, a unui mesaj catre office@dezmembrari-hyundai.ro in conditiile de mai jos:
        Daca utilizatorul nu a folosit evidentierile achizitionate;
        Daca utilizatorul a folosit evidentierile, dar datorita unor probleme tehnice ale site-ului evidentierea nu s-a efectuat;
        Daca utilizatorul a platit evidentierile, dar datorita unor probleme tehnice acestea nu au fost incarcate in contul personal de pe site;
    Returnarea contravalorii evidentierilor NU este posibila in cazurile de mai jos:
        Daca o parte din evidentieri au fost deja folosite;
        Stergerea (indiferent de motiv) de catre utilizator a contului personal incarcat cu evidentieri;
        Existenta unor indicii sau repere ca titularul solicitarii nu este si utilizatorul contului.;
   Website-ul dezmembrari-hyundai.ro nu va avea acces la datele bancare ale utilizatorilor introduse in pagina securizata a procesatorului de plati si nu le va colecta in niciun mod.
    Precizam ca pagina dezmembrari-hyundai.ro nu raspunde sub nicio forma si nu poarta niciun fel de responsabilitate pentru serviciul de procesare a platilor prin card , precum si pentru orice fel de eroare si/sau frauda in legatura cu acest serviciu.

 

 

Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare. Sunt de acord.